ERSTE BIG MALKI TOCHTER EXZELLENT EINGESTUFT

Big Superstar 146 von der Familie Knoef ist die erste Big Malki-Tochter, die im jungen Alter das Prädikat exzellent erhielt. Diese schwarze Perle, im Besitz eines phänomenalen Euters, errang kürzlich noch den Gesamtsieg auf der Twentse After Summer Show im ostniederländischen Vriezenveen. Aus dieser herausragenden Big Malki-Tochter steht ein rotbunter Bulle bei K.I. SAMEN in der Aufzucht.

Big Superstar 146 van de familie Knoef is de eerste  dochter die op jonge leeftijd met excellent is ingeschreven. Deze zwarte parel, in het bezit van een fenomenaal best uier, behaalde onlangs nog het algemeen kampioenschap tijdens de Twentse After Summer Show in Vriezenveen. Uit deze beste Big Malki dochter staat een roodbonte stier in de opfok bij K.I. SAMEN.
06282-big superstar 146.jpg 06283-big superstar 146 (uier).jpg
Big Superstar 146 (EX 90) (V. Big Malki) Euter von Big Superstar 146 (EX 90) (V. Big Malki)

 

Zur Übersicht