RONALD DE TROP OP DE LANDBOUW VAKBEURS DEN BOSCH

RONALD DE TROP is Endurant zoon uit een Domino moeder. RONALD is een zeer indrukwekkende verschijning, die in juli 2005 een door het Belgische Witblauw Stamboek goedgekeurde stier als 1ste categorie! RONALD is inmiddels 7 jaar oud en verkeert in blakende vorm.


Deze stier is een zeer indrukwekkende gespierde stier, waar menig bodybuilder zeer jaloers op zou worden. Ronald combineert een super bespiering met zeer goed beenwerk. De kalveren van Ronald de Trop maken veel indruk en worden geprezen om hun kwaliteiten. Ook de groeikwaliteiten van zijn nakomelingen roemt iedereen.
 

Ronald de Trop
 

 

Tijdens de landbouwbeurs in Den Bosch kunt u profiteren van een speciale beursaanbieding van RONALD DE TROP. Kom kijken, probeer zijn gewicht te raden en doe uw voordeel met de speciale aanbieding. TOT ZIENS in DEN BOSCH van 4 t/m 7 oktober 2005.

Ga naar het overzicht