LANCERING MOOCALL AFKALFDETECTIE SENSOR IN NEDERLAND

Voor alle melkveehouders in Nederland introduceert K.I. SAMEN de MooCall afkalfdetectie sensor. Dit is een hulpmiddel dat op de staart van de drachtige koe wordt geklemd en dat ongeveer 2 uur (en daarna nogmaals 1 uur) voor het kalven een signaal doorgeeft aan de melkveehouder. Hierdoor kunt u langer slapen, en u wordt toch automatisch op de hoogte gesteld wanneer er iets staat te gebeuren.
 
K.I. SAMEN brengt deze sensors exclusief op de Nederlandse markt voor MooCall, de ontwikkelaar van het product, gevestigd in Ierland. Bij aankoop van de sensor heeft u eveneens recht op een jaar lang ondersteuning via GSM, waarop de diverse signalen afgegeven worden. De prijs inclusief genoemde service bedraagt Euro 272,- excl. btw. Na het eerste jaar kost het jaarlijkse onderhoudsabonnement Euro 122,- excl. btw.
Moocall apparaat
Wat zijn de voordelen van de MooCall afkalfdetectie sensor?
  • tijdige signalering van afkalven
  • betere nachtrust en een productievere dag
  • alert zijn en op tijd erbij, is goed voor moeder en kalf
  • het bespaart u tijd en geld
  • het werkt zowel binnen als buiten, ook bij slecht weer
Moocall op staart koe
Om een eerste indruk te krijgen van het product, het aanbrengen ervan op de staart en het efficiënt gebruik ervan, kunt u alvast onderstaand introductiefilmpje bekijken.
 
Voor meer specifieke informatie, neemt u contact op met uw reguliere foktechnisch adviseur bij K.I. SAMEN, of bel/mail ons kantoor: ki@ki-samen.nl

 

Ga naar het overzicht