NIEUWE GENERATIE ZET LEVENSWERK VAN BAS VOORT

Afgelopen jaar was voor iedereen een zeer bewogen jaar, ook voor ons, Nancy, Ralph en Bas jr. Het overlijden van ons pap, Bas, maar ook de fosfaatperikelen op het melkveebedrijf hebben hier een heel belangrijke rol in gespeeld. 
Nu zijn wij als jonge generatie aan zet, om het levenswerk van Pa voort te zetten. Zijn succesvolle “De praktijk bewijst ‘t!” filosofie is hierbij het uitgangspunt. 
Ralph, Nancy en Bas Engelen_30-1-19.JPG
Ralph, Nancy en Bas jr. Engelen
K.I. SAMEN bouwt aan de toekomst samen met u
Wij zijn heel blij met u als onze klant en gaan samen met onze medewerkers de service aan u verder optimaliseren. In 2019 wordt er geïnvesteerd in de automatisering maar de belangrijkste doelstelling: Groei van K.I. SAMEN op basis van kwaliteit in de praktijk blijft ons speerpunt.

Het afgelopen jaar heeft K.I. SAMEN vijf nieuwe exportmarkten erbij gewonnen. Ook heeft K.I. SAMEN heel interessante fokstieren erbij gekregen. De focus is blijven liggen op de boervriendelijke koe, die makkelijk melk kan geven zonder extra hulp voor vele jaren. 

Nu “ons pap”, de laatste van de drie oprichters is overleden, is het aan ons om hun levenswerk voort te zetten. Men zegt altijd de jeugd heeft de toekomst, nu zijn wij aan zet om samen met u en al uw collega veehouders hieraan te werken. 
K.I. SAMEN blijft vooruit kijken en verliest de praktijk niet uit het oog. 

We willen u bedanken voor alle steun en laten we er samen voor zorgen dat melkveehouders worden beloond voor hun werk en gewaardeerd worden om hun kwaliteiten.
Ga naar het overzicht