DOCHTERGROEP VDR SLASH OP RMV HARDENBERG

Dochtergroep VDR Slash op RMV Hardenberg

Tijdens de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg toont K.I. SAMEN een dochtergroep van VDR Slash. De getoonde koeien maken onderdeel uit van ‘Kijk op de koe’.VDR Slash komt uit een zeer succesvolle koefamilie waarin hoge gehalten en goed exterieur verankerd lijken te zijn. Met zijn aAa-code van 153 en de gunstige eiwitvarianten A2A2 en BB heeft hij nog extra veel gevraagde kenmerken in zijn pakket. Bovendien blijkt VDR Slash een zeer goede bevruchter te zijn en worden zijn kalveren makkelijk geboren.

VDR Sandra 2, moeder van de fokstier VDR Slash, is de eerste Big Malki-dochter die met EX 92 punten is ingeschreven. De 5de kalfs koe is mooi in balans en laat nog heel veel jeugd zien. Daarnaast is ze in het bezit van een best aangehecht, hooggedragen uier. Haar sterkste punt, de benen, zijn gescoord met 94 punten, wat zeer uitzonderlijk is. Daarbij kunnen wij ook vermelden dat VDR Sandra 2 geweldig produceert met o.a. zeer hoge gehalten.

Naam

Foto: VDR Sandra 2 (EX92)

Kijk op de koe

Nog belangrijker is natuurlijk wat we van deze gewaardeerde afstamming van VDR Slash terugvinden bij zijn dochters.  De dochters van VDR Slash voldoen boven verwachting. Slash-vaarzen zijn perfecte ligboxenstal koeien: gemiddeld groot, extra breedtematen, goede uiers en sterk beenwerk. Bovenal weten ze veel melk te combineren met goede gehalten waarbij met name de hoge eiwitgehalten er weer uitspringen.

Bezoek onze stand

Wie de dochtergroep met eigen ogen wil zien, is van harte welkom in onze stand (standnr:716) op Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. De beurs is open van dinsdag 26 oktober tot en met donderdag 28 oktober tussen 13.00 en 22.00 uur.

Nog geen toegangskaartje? KLIK HIER voor een gratis toegangskaart!

06941-Wekken Holstein Martha 110 en Carla 162 en Leona 21 met dochters Cees.jpg

Foto: Dochtergroep VDR Slash (Wekken Holstein Martha 110, Wekken Holstein Carla 162 en Wekken Holstein Leona 21) vergezeld door de dochters van de eigenaar: C.J. Van der Wekken - Maasdam.

 

Ga naar het overzicht