COGENTSTIER VAN DE MAAND NOVEMBER: 3STAR OH MARCELLO

Elke maand schenken we aandacht aan een stier van Cogent. Deze maand is dat 3STAR OH MARCELLO

Marcello

De in Nederland geboren stier 3STAR OH MARCELLO (Nacash x Granite x Rubicon) heeft een afstamming uit zowel Frankrijk als Amerika, vader én moederlijn. Een andere overeenkomst tussen beide koefamilie’s zijn de extreme hoge gehalten.

Naast een dikke plus voor het vetgehalte mag van 3STAR OH MARCELLO ook een sterke verbetering van het eiwitgehalte verwacht worden (evenals de gunstige eiwitvarianten A2A2 en BB). Vader Nacash laat op het gebied van gezondheidskenmerken niks te wensen over. Marcello’s vererving lijkt op die van Nacash: extreem hoge gehalten en een goede vruchtbaarheid. Marcello heeft daarbij ook een zeer gebalanceerde exterieurvererving.

 

meer weten? Klik hier

Ga naar het overzicht