ELF JUBILARISSEN BIJ KI SAMEN

Werken bij een familiebedrijf betekent dat je een onderdeel van de familie wordt. En dat medewerkers jarenlang met plezier bij familiebedrijf K.I. SAMEN werken, blijkt ook wel uit het zeer groot aantal jubilarissen van dit jaar, negen medewerkers die 12,5 jaar in dienst zijn en twee die het 25 jarig dienstjubileum vieren. 

Gerard Scheepens en Arjan Koers 25 jaar in dienst
Beide heren hebben naam gemaakt binnen de rundveefokkerij. Arjan is het bekende gezicht voor veel veehouders in Groningen en omgeving waar hij met veel enthousiasme en passie zijn klanten de beste adviezen geeft en zijn praktische kennis deelt. Gerard is het bekende gezicht voor veel veehouders, bedrijven en organisaties waar hij op onnavolgbare wijze de fokkerijvisie van K.I. SAMEN uiteenzet en mede sturing geeft aan het bedrijf.

Negen koperen jubilarissen
Naast de twee zilveren jubilarissen is K.I. SAMEN ook zeer trots op haar negen koperen jubilarissen: Peggy Thissen - laborant; Ruud de Vries – HR en Facilitair; Willie Verhoeven– secretariaat; Mariska van der Spek – inseminatrice; Juliën Hautvast – foktechnisch specialist; Chris de Vlaming – foktechnisch adviseur; Gerwin Voshart  - foktechnisch adviseur; Arno van Delft – inseminator en Ria Feijen – administratie (zzp).

Jubilarissen 2021

Foto (achterste rij vlnr): Chris de Vlaming, Peggy Thissen, Arno van Delft, Juliën Hautvast, Nancy Engelen, Gerwin Voshart, Arjan Koers, Gerard Scheepens. (voorste rij vlnr): Bas Engelen, Ralph Engelen.
Op de foto ontbreken: Ruud de Vries, Willie Verhoeven en Ria Feijen.

Ga naar het overzicht