VEEL BELANGSTELLING DOCHTERGROEP SLASH

Veel belangstelling voor dochtergroep Slash tijdens RMV Hardenberg

K.I. SAMEN heeft veel belangstelling gehad van veehouders voor de getoonde dochtergroep van Slash en natuurlijk voor de moeder van Slash – VDR Sandra 2. De RMV beurs in Hardenberg kijkt terug op een geslaagde editie en veel veehouders uit de wijde omgeving hebben een bezoek gebracht.

RMV dochtergroep Slash

Top presentatie dochtergroep Slash

De vele bezoekers deelden dezelfde meningen; ‘het is een prachtige dochtergroep’ en ‘wat een uitstekende moeder’. VDR Slash komt uit een zeer succesvolle koefamilie waarin hoge gehalten en goed exterieur verankerd lijken te zijn. Met zijn aAa-code van 153 en de gunstige eiwitvarianten A2A2 en BB heeft hij nog extra veel gevraagde kenmerken in zijn pakket. Bovendien blijkt VDR Slash een zeer goede bevruchter te zijn en worden zijn kalveren makkelijk geboren.

VDR Sandra 2, moeder van de fokstier VDR Slash, is de eerste Big Malki-dochter die met EX 92 punten is ingeschreven. De 5de kalfs koe is mooi in balans en laat nog heel veel jeugd zien. Daarnaast is ze in het bezit van een best aangehecht, hooggedragen uier. Haar sterkste punt, de benen, zijn gescoord met 94 punten, wat zeer uitzonderlijk is. Daarbij kunnen wij ook vermelden dat VDR Sandra 2 geweldig produceert met o.a. zeer hoge gehalten.

Naam

 

 

Ga naar het overzicht