GESEKSTE PEP-RED NU BESCHIKBAAR

Afgelopen week is PEP-RED gesekst binnen gekomen op ons lab. Deze rode stier uit de Windy-Knoll View Pala lijn is een schitterende verschijning, die veel exterieur kwaliteiten van zijn familie meekrijgt. Naast gesekst sperma van PEP-RED is er ook conventioneel sperma beschikbaar.
Houdt er aub rekening mee dat het aantal gesekste rietjes van PEP-RED van Triple Hil Sires beperkt te verkrijgen is.
Naast PEP-RED komen er binnen twee maanden gesekste rietjes van REX PP-RED beschikbaar.
Begin dit jaar informeerden wij u al via onze website http://www.ki-samen.nl/nl/blog/2018/01/amerikaanse-stieren-beschikbaar-bij-k.i.-samen  dat K.I. SAMEN 3 jonge Amerikaanse stieren van bekende koefamilies had toegevoegd aan haar pakket, afkomstig van Triple Hil Sires. Rond die tijd verscheen ook een artikel in de Holstein International over deze jonge en snel groeiende Amerikaanse K.I., klik hier om dat artikel nog eens na te lezen.
Tevens zijn wij in overleg met Triple Hil Sires om te kijken of er meer stieren vanuit Amerika naar Nederland kunnen komen. Tegen die tijd zullen wij u uiteraard informeren over welke stieren beschikbaar komen.
Pep RedPep-Red (Contender x Advent)

 

Ga naar het overzicht