SYMPOSIUM ‘FOKKEN VOOR LEVENSDUUR’

Vrijdag a.s. is het zover, dan gaat het Symposium ‘Fokken voor Levensduur’ van start. Als hoofdsponsor van dit event, roept K.I. SAMEN iedereen die betrokken is bij de fokkerij in Nederland, op om aanwezig te zijn. Meer specifiek bedoelen we hier melkveehouders, erfbetreders en andere geïnteresseerden in een duurzame melkveehouderij mee. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, dan kan dit alsnog via deze link:
Tevens vindt u daar het dagprogramma.
 
De fokkerij een belangrijke schakel voor gezondheid en levensduur van melkvee. De fokwaarden geven aan dat er genetisch wel een stijging had moeten zijn, maar in de praktijk blijft die uit. K.I. SAMEN is hoofdsponsor van dit symposium, omdat zij het belangrijk vindt dat er meer aandacht komt voor de rol die de fokkerij kan spelen, en ook om daadwerkelijk te komen tot initiatieven in de praktijk om die rol te versterken. Tijdens het symposium laten we melkveehouders aan het woord die hun visie geven op de rol van de fokkerij bij de levensduurverlenging. 
Samen met de andere sponsors en bezoekers maken we er een informatieve, constructieve en interactieve bijeenkomst van om daarna concrete stappen verder te kunnen zetten.
 
De locatie is: 
Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Boulevard 19
8448 JA Heerenveen
 
Graag zien wij u daar!

 

Ga naar het overzicht