NIEUW GEZICHT BIJ K.I. SAMEN: ALBERT ROELOFS

Graag stellen wij u een nieuwe collega bij K.I. SAMEN voor. Vanaf half april is Albert Roelofs (55) gestart bij ons bedrijf in de functie van Accountmanager Veehouderij. Wanneer u klant bent van K.I. SAMEN, zult u hem waarschijnlijk maar weinig tegenkomen. Albert bezoekt namelijk vooral melkveebedrijven die momenteel nog geen zaken met ons doen, om hen kennis te laten maken met de unieke fokkerijfilosofie van K.I. SAMEN en advies te geven over de mogelijkheden voor verbetering van de veestapel die aansluiten bij de eigen wensen.
 
Albert heeft de passie voor fokkerij met de paplepel ingegoten gekregen en kocht al vroeg embryo’s en jongvee uit Noord Amerika om die thuis op het ouderlijk bedrijf in te zetten of door te verkopen. In zijn vorige job was hij werkzaam in de diergezondheids- en voerindustrie, maar uiteindelijk kruipt het fokkerijbloed toch waar het niet gaan kan en besloot hij de uitdaging bij K.I. SAMEN aan te gaan.
 
Mogelijk ontmoet u hem bij de diverse fokveedagen in het land, want Albert zal overal in Nederland wel een keer zijn gezicht laten zien. Uiteraard hoeft u hier niet op te wachten, u kunt hem ook gewoon bellen of een bericht sturen, wanneer u graag eens met hem van gedachten zou willen wisselen over datgene waar u en uw koeien behoefte aan hebben. Albert is uiteraard ook voorstander van een praktische benadering, die zichzelf in de realiteit van alledag bewijst. Wij wensen hem in deze nieuwe functie alle succes!
Albert Roelofs
Albert Roelofs
Tel. 06 - 53 47 20 25
Email: a.roelofs@ki-samen.com

 

Ga naar het overzicht