PRODUCTIEF EN MOOI!

Dat productief en functioneel mooi zijn samen kunnen gaan bewijst Fientje 642. Deze REMBRANDT dochter heeft inmiddels ruim 120.000 kg melk geproduceerd met 3.60% eiwit. Enkele maanden geleden wist Fientje 642 reeds beslag te leggen op het kampioenschap oudere koeien op de wintershow Asten-Heusden. Deze koe laat zien wat wij als K.I. SAMEN graag willen uitdragen. Koeien die niet te groot zijn, best produceren met ieder jaar een schepje er bovenop, voorzien zijn van een best uier en beste benen en vooral laatrijp!!!
Fientje 642Fientje 642 Rembrandt dochter; een voorbeeld voor iedere veehouder!!
En als je toch bezig bent met foto’s maken dan ook nog een plaatje met de plaatselijke haven op de achtergrond. Let hier vooral eens op de capaciteit die deze koe vertoont in haar voorhand, een eigenschap die nodig is om probleemloos te produceren en waar de huidige veestapel zeker ondersteuning in verdient.
Fientje 642 (grazend)Fientje 642 (v. Rembrandt)
Het is voor ons een eer om zulke beste koeien op de foto te mogen zetten. Met dank aan de Fam. Peeters te Kessel.

 

Ga naar het overzicht