BIG ANNA JACOBA 115 GEKOZEN TOT EERSTE NEDERLANDSE KOE VAN HET JAAR 2018!

Vooral dankzij de fokkerijliefhebbers van Nederland is Big Anna Jacoba 115 gekozen tot beste fokkoe van Nederland. Deze verkiezing was uitgeschreven door Holstein International Plus, met speciale focus op de Nederlandse fokkerij. Graag willen wij de familie Knoef feliciteren met dit unieke resultaat. Hun duurzaamheidsfokkerij heeft zijn vruchten afgeworpen en ook de meest in het oog springende zoon van Big Anna Jacoba 115, Big MALKI, blijft iedereen verbazen. K.I. SAMEN is trots dat zij deze geweldige fokkoe heeft ontdekt en meerdere zonen van haar heeft getest. Haar laatste zoon Big Frans wordt in 2019 getest door K.I. SAMEN. Natuurlijk wensen wij ook de ander ki’s geluk met hun zonen uit deze geweldige fokkoe. Het is dan ook een grote eer om in hetzelfde blad te lezen dat de favoriete zoon van de familie Knoef Big MALKI is. Kijkend naar de twee onderstaande foto’s van twee dochters van Malki op het bedrijf van de familie Knoef is het makkelijk te verklaren.
Big Rinie 166 & Big Super Star 146 vaarsBig Rinie 166 (links) & Big SuperStar 146 (rechts)
Eig.: Mts. J.W. & I.M. Knoef-Hendriksen, Geesteren
06284-Big Superstar 146 (L) & Big Rinie 166 (R).jpgBig Superstar 146 (AB 87) & Big Rinie 166 (AB 86)
Eig.: Mts. J.W. & I.M. Knoef-Hendriksen, Geesteren
K.I. SAMEN heeft al meerdere stieren van dit unieke fokbedrijf aangekocht en ook Big EVERGREEN, die momenteel Toekomststier van de maand is komt wederom uit een potentiële fokkoe: Big Clara 123, die al meer dan 150.000 kg melk heeft gegeven, meer dan 10.000 kg vet en eiwit heeft geproduceerd en ook nog eens is ingeschreven met Excellent 90 punten. Haar eerste zoon, die getest gaat worden door een ki is Big Evergreen. Profiteer ook van deze fokkerijfilosofie, wij staan voor u klaar. 

 

Ga naar het overzicht