MRAKOV-SHOW TSJECHIË

Op woensdag 5 september 2018 wordt de 12de K.I. SAMEN show gehouden in MRAKOV Tsjechië. 
 
De show is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste veekeuring in Tsjechië. K.I. SAMEN is gevraagd om het jureren te verzorgen. Voor deze dag zoeken wij een aantal jonge mensen om enkele dagen op de bedrijven de koeien mee voor te bereiden voor de show.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
Op zondag 02-09 zal de groep afreizen vanuit Nederland naar Tsjechië.
Maandag en dinsdag wordt op de bedrijven meegeholpen en woensdag is de dag van de show, waarna het zo’n beetje traditie is dat er gezamenlijk gefeest wordt tot diep in de nacht.
Donderdag 06-09 zal er gezamenlijk weer terug gereisd worden naar Nederland.
Alle reis- en verblijfkosten zijn uiteraard voor K.I. SAMEN. 
 
Jouw inzet wordt beloond met veel mooie en leerzame ervaringen. Vraag het aan iedereen die dit in de laatste 22 jaar aan den lijve heeft ondervonden: dit móet je minstens eenmaal meemaken ofwel…beleven!!
 
Er zijn een 10-tal mensen nodig voor deze reis. Als je mee wil, laat het dan even weten via ons kantoor in Grashoek: ki@ki-samen.nl of tel. 077-3586789.
 
K.I. SAMEN organiseerde de eerste veekeuring samen met Vaclav Saloun en het bedrijf Mrakov al in 1996. Dit werd gedaan om de mensen te leren naar de koeien te kijken. Inmiddels is de Mrakov show uitgegroeid tot de grootste regionale show van Tsjechië. De veehouders in de regio voelen zich bij de veeverbetering betrokken en zien de waarde van een goede koe. K.I. SAMEN en Vaclav Saloun werkten aan het enthousiasme van de mensen in de regio voor de melkveehouderij. Hierbij werden alle aspecten meegenomen en de twee jaarlijkse veekeuring geldt nog steeds als hoogtepunt en bezegeling van deze geweldige samenwerking voor de regio.
 
Over het ontstaan en het succes van MRAKOV is eerder het volgende gepubliceerd op onze website:
Naam Naam

 

Ga naar het overzicht