K.I. SAMEN START SAMENWERKING MET HOLDSTAR GENETIQUE IN QUEBEC

Vanwege de continue groei van K.I. SAMEN in Canada is besloten om in Quebec de samenwerking aan te gaan met een strategische partner: Holdstar Genetique. Holdstar Genetique is een bekende naam bij de veehouders in Quebec. Dit bedrijf werkt al jaren op een goede manier aan veeverbetering in deze Canadese provincie. Door de samenwerking krijgen de veehouders in Quebec sneller en efficiënter toegang tot de genetica van K.I. SAMEN. De veehouders in Quebec waarderen K.I. SAMEN voor haar outcross bloedvoering, de goede bevruchting van het sperma en de praktische resultaten.

Holdstar Genetique is net als K.I. SAMEN een familiebedrijf waarbij efficiëntie, kwaliteit en service voorop staan. Deze overeenkomsten tussen beide bedrijven, maakten de keuze voor Holdstar als partner in Quebec erg eenvoudig. K.I. SAMEN kijkt uit naar de verdere samenwerking en hoopt op deze manier nog meer Canadese veehouders van koeien te voorzien die zich in de praktijk onderscheiden.
180724_Holdstar.jpg
Bent u veehouder in Quebec en heeft u interesse in genetica van K.I. SAMEN? Neem dan contact op met Holdstar Genetique. Zij hebben de exclusieve rechten op verkoop van K.I. SAMEN genetica in Quebec.
TEL: 819 357.2145
 
Voor meer informatie over K.I. SAMEN Canada kunt u contact opnemen met Reurt Boelema. 
TEL: +1 519 550 9873 
Ga naar het overzicht