DEELNAME RMV BEURS HARDENBERG

Over enkele weken is het weer zover. De Rundvee Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg gaan van start. K.I. SAMEN is een van de trouwe standhouders die van de partij is. Net als voorgaande jaren is het voor ons mogelijk om een dochtergroep van een stier te presenteren. In het verleden heeft K.I. SAMEN al eens dochters van o.a. Tomahawk, Albiorix RF, Santana, Twist, Malki en Ashburton getoond. Dit jaar zal er in kader van “Kijk op de Koe” een dochtergroep van de stier VVH Repairman getoond worden. In totaal zullen er door zes K.I. organisaties/importeurs een 30-tal koeien gepresenteerd worden. “Kijk op de Koe” is een prachtig initiatief van deze zes bedrijven.

VVH Repairman is gefokt door Van Veelen Holsteins V.O.F. te Biddinghuizen en stamt af van de beroemde Amerikaanse Dellia familie. Door deze bewezen koefamilie en de veel gevraagde aAa code 546 is deze jonge stier enorm populair. De Hoekland Maik zoon Repairman heeft in Augustus 2018 zijn fokwaarde gekregen. Inmiddels zijn er 300 vaarzen op 175 bedrijven in lactatie. Qua exterieur-vererving vallen de sterke frames en de beste benen op. De goed uitgebalanceerde vaarzen produceren veel melk met goede gehalten en daarnaast is hij ook nog eens pinkenstier.
Dochters Repairman fokker Van Veelen.jpg
Dochters Repairman bij fokker Van Veelen V.O.F.
Onze selectiecommissie heeft de afgelopen periode de vaarzen geselecteerd. Door de vlotte medewerking van de veehouders is het mogelijk om een mooie dochtergroep te presenteren.
 
Wij nodigen u van harte uit om de dochters van Repairman met eigen ogen te bekijken en u te kunnen voorzien van een goed advies voor het komende inseminatieseizoen.

De RMV beurs in Hardenberg vindt plaats op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en donderdag 1 november. K.I. SAMEN vindt u in hal 7, stand 708. De beurs is geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur.
Logo RMV Hardenberg 2018.jpg

 

Ga naar het overzicht