K.I. SAMEN CANADA AANWEZIG OP OUTDOOR FARM SHOW IN WOODSTOCK

K.I. SAMEN Canada aanwezig op Outdoor Farm show in Woodstock. Op 11, 12 en 13 september wordt de Outdoor Farm Show in Woodstock, Ontario, Canada gehouden. K.I. SAMEN Canada zal hier aanwezig zijn en nodigt u van harte uit in haar stand. Wij zijn te vinden in het Livestock Pavilion. Stand (LP) nr 35. De Outdoor Farm Show is de grootste agrarische beurs van Noord Amerika. 
Op de show wisselen wij uiteraard graag met u van gedachten over uw bedrijf en over uw koeien. Samen kunnen we vooruit in de fokkerij. Duurzaamheid, vruchtbaarheid en vers bloed blijven punten van aandacht waarin wij samen met u de beste resultaten proberen te leveren. Voor het kruisen in zowel melk als vleesrassen blijft ons aanbod verder groeien om uw keuze nog groter te maken. Dit jaar zal er een bijzondere actie zijn voor onze klanten. Daarnaast hebben we op donderdag een wel heel speciale primeur. In verband met onze continue groei hebben we een nieuwe collega in ons midden. Wilt u weten wat onze actie is en wie onze collega is, kom dan naar de stand van K.I. SAMEN.
Wij kijken er naar uit om u te treffen op onze stand op de Outdoor Farm Show. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met K.I. SAMEN Canada via kisamen@xplornet.com of +1 (519)688-4610. Of bekijk de K.I. SAMEN Canada Facebook pagina. 
Woodstock6_2017 Woodstock_2017

 

Ga naar het overzicht