NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR K.I. SAMEN

Vorige week overleed zeer onverwacht de mede-oprichter en eigenaar van K.I. SAMEN, Bas Engelen. Dinsdag j.l. heeft het afscheid plaatsgevonden op het Melkveebedrijf Grashoek in het bijzijn van honderden aanwezigen. 
 
Ondanks het verdriet en het grote gemis, staat één ding als een paal boven water: het levenswerk van Bas Engelen wordt voortgezet! K.I. SAMEN gaat onverminderd door, volgens dezelfde waarden, dezelfde filosofie en met boerennuchterheid.
 
Met ingang van vandaag is Ralph Engelen, zoon van Bas, aangesteld als nieuwe algemeen directeur van K.I. SAMEN. Ralph leidt sinds jaar en dag het nabijgelegen Melkveebedrijf Grashoek, dat onlosmakelijk verbonden is met het K.I.-station. Door zijn werk in de melkveehouderij, kennis en jarenlange ervaring in de praktijk, staat hij dichtbij de boer. Samen met de medewerkers van K.I. SAMEN gaat Ralph Engelen het werk en gedachtegoed van zijn vader Bas voortzetten. De naam Engelen blijft ook zeker aan het bedrijf verbonden. 
 
Klanten van K.I. SAMEN kunnen gewoon blijven rekenen op dezelfde kwaliteit van producten en diensten die zij van het bedrijf gewend zijn. K.I. SAMEN gaat onverminderd op de bres voor de boer. De missie van de organisatie blijft gehandhaafd evenals de slogan “De praktijk bewijst ‘t”. Want de overtuiging, dat veeverbetering met theorie weliswaar uitgelegd kan worden, maar het toch echt in de praktijk moet gebeuren, is bijzonder sterk bij K.I. SAMEN. 
 
Ga naar het overzicht