STIER IN VIZIER: 361110 FRIDAY

De stier Plataan FRIDAY (Octoberfest x Headliner x Cricket) is  een zeer goed gebouwde stier uit een uitmuntend fokkende koefamilie: De Plataan Frida’s. 

De gitzwarte stier heeft een interessante aAa code 615 en heeft geen Ramos of Maik bloed in zijn aderen, die vaker voorkomen bij stieren met dat soort codes. 

Plataan Frida 1 is Mascol dochter, die is ingeschreven met AB89 punten en meer dan 80.000 kg melk heeft gegeven met gemiddeld 3,75% eiwit. Zij heeft 20 dochters waaronder 4 Cricket dochters. Frida 7467 is er een van, die is ingeschreven met AB89 punten en zij weet ook een flinke productie te combineren met een zeer hoog eiwitgehalte. 

Haar dochter is van de stier Headliner; Frida 8595 produceert heel veel melk met ook nog een goed eiwitgehalte. Ook hierbij werd weer serieus naar een vader gezocht, die de kwaliteiten van Frida 8595 kon versterken. Met Octoberfest heeft men een stier gekozen, die in 2015 als outcross stier van het jaar was gekozen door de Holstein International. 

FRIDAY is een stier, die u met vertrouwen kunt inzetten, zeker gelet op de kwaliteiten, die de hele familie toont in de praktijk. 
06300-Friday.jpg
361110 Plataan FRIDAY

 

Ga naar het overzicht