EUROTIER 2018: K.I. SAMEN MET STAND PRESENT

Geïnteresseerd in praktijk bewezen genetica, verse bloedlijnen en beter bevruchtend sperma? Kom dan naar de stand van K.I. SAMEN op EuroTier. Onze enthousiaste Duitse vertegenwoordigers en internationale team staan daar voor u klaar! 
 
Mocht u in Nederland niet naar de beurs in Hardenberg hebben kunnen komen, dan heeft u helaas een prachtige dochtergroep van de stier Repairman gemist. Echter geen nood, want K.I. SAMEN presenteert zich binnenkort opnieuw aan het publiek. Dit keer op internationaal niveau, op de EUROTIER 2018. EuroTier wordt gehouden in Hannover en zal dit jaar plaatsvinden van 13 tot en met 16 november. Al enige jaren zijn wij met een stand aanwezig op de grootste veehouderij beurs van Europa. K.I. SAMEN vindt het namelijk belangrijk om op dit soort evenementen haar gezicht te laten zien, zowel aan haar klanten als aan mensen die nog willen kennismaken met het bedrijf. Op de stand informeren wij u graag over dátgene binnen ons aanbod en onze activiteiten, wat uw specifieke interesse heeft.
 
Bent u ook op de EuroTier? Kom dan vooral langs voor een kop koffie en laat u uitgebreid voorlichten over het unieke en uitgebreide pakket K.I. SAMEN stieren. U vindt ons in hal 11 standnummer G65. Van harte welkom en tot dan!
Banner EuroTier ENG.JPG

 

Ga naar het overzicht