KERSTACTIE WEBSITE BESTELLING

Bij een bestelling via onze website tijdens de maand december 2018 ontvangt u het boek ‘biografie van Henk Angenent’ gratis. Uw vertegenwoordiger levert uw bestelling mét het boek persoonlijk bij u af. Bestel snel via onze website www.ki-samen.nl, want: OP = OP!
 
In "Henk Angenent, een onbegrepen doordouwer" maakt u kennis met een gepassioneerde sporter die maar één doel had: winnen, zijn sport verkopen en de marathonsport groot maken. Duidelijk wordt ook dat boer zijn en topsport beoefenen bepaald geen sinecure is. Je moet een enorme discipline aan de dag leggen om die twee beroepen te kunnen combineren. De agrariër Angenent uit Woubrugge deed dat, liefst 20 jaar lang. En hoe!
 
'Henk Angenent, een onbegrepen doordouwer' is een rijk geïllustreerd boek in zeer luxe uitvoering van 264 pagina's, genaaid gebonden in harde kaft. Een genot om te lezen en te zien!
Boek cover Henk Angenent.jpg

 

Ga naar het overzicht