HET GEHEIM ACHTER EEN VEESTAPEL MET EEN HOGE LEVENSDUUR ÉN HOGE PRODUCTIE: WELKOM OP HET LEVENSDUUR SYMPOSIUM

Aanstaande donderdag 14 maart is het zover, dan gaat het Symposium ‘Fokken voor Levensduur’ van start. Als sponsor van dit event, roept K.I. SAMEN iedereen die betrokken is bij de fokkerij in Nederland, op om aanwezig te zijn. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, dan kan dit alsnog via deze link: https://www.melkvee.nl/evenement/179949-levensduursymposium-fokkerij-lelystad/
Tevens vindt u daar het dagprogramma.
 
Rendement van fokken voor levensduur
De fokkerij is een belangrijke schakel voor gezondheid en levensduur van melkvee. Hoe kijkt een Nederlands sprekende Amerikaanse professor aan tegen het aanhoud-  en afvoerbeleid van een veestapel in relatie tot de fokkerij. En wat is het geheim van melkveehouder Wim van Tilburg achter een veestapel met een hoge levensduur en hoge productie? Tijdens dit 2e levensduur symposium komt u dat allemaal te weten. Verder een levende discussie met een aantal fokkerijorganisaties over hun visie op fokken voor levensduur. 

Samen met de andere sponsors en bezoekers maken we er een informatieve, constructieve en interactieve bijeenkomst van om daarna concrete stappen verder te kunnen zetten.
 
De locatie is: 
Congrescentrum De Pijler
Ketelmeerstraat 90
8226 JX Lelystad
 
Graag zien wij u daar!
Logo symposium fokken voor levensduur.jpg

 

Ga naar het overzicht