MALKI DOCHTER CORRIE 330, ALGEMEEN KAMPIOEN WINTERSHOW MIDDENMEER

In de manege van de Wieringermeerruiters te Middenmeer stonden woensdag 6 maart j.l. tachtig melkkoeien klaar om gekeurd te worden voor de Wintershow rundveetentoonstelling. De Malki-dochter Corrie 330 van Melkveebedrijf Kregel kalverboer H.K. Holsteins te Driehuizen werd met overmacht Algemeen Kampioen. In de ochtend liep zij al 1A in de rubriek. Daarna behaalde ze het uierkampioenschap en uierlint en het middenklasse kampioenschap. Tot slot pakte ze ook het algemeen kampioenschap. De Wintershow was van een hoog niveau van voor- tot achtereind.
"Corrie 330 is een complete koe die mooi in balans is. De 2e kalfs Big Malki dochter kenmerkt zich doordat ze krachtig en eigenwijs is. Ze heeft een super uier met een hoog en breed mooi beaderd achteruier. Ook qua vruchtbaarheid scoort deze koe opmerkelijk goed", aldus de eigenaar.

K.I. SAMEN feliciteert het Melkveebedrijf Kregel kalverboer H.K. Holsteins met dit mooie resultaat!
Wintershow Middenmeer_Corrie 330_7.jpg Wintershow Middenmeer_Corrie 330_4.jpg
Corrie 330 (v. Big Malki)
Eig.: Melkveebedrijf Kregel kalverboer H.K. Holsteins, Driehuizen

 

Ga naar het overzicht