BIG MALKI- EN VVH REPAIRMAN DOCHTERS NAAR DE NRM 2019

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni a.s. neemt K.I. SAMEN weer deel aan de NRM. Voor ons was het meteen duidelijk dat we nogmaals met een groep van de zeer populaire stier Big MALKI richting Zwolle afreizen. Niet met een groep vaarzen, zoals 2 jaar geleden, maar nu met een groep 2de en 3de kalfs dochters. Dit om te laten zien hoe de dochters van de stier Big Malki zich gedurende de jaren door ontwikkelen. En dat doen ze! Zoals het er nu naar uitziet, zijn enkele koeien die 2 jaar geleden deelnamen aan de dochtergroep, wederom van de partij. 
Malki dtr NRM 2017
Dochtergroep Big Malki NRM 2017
De tweede stier waarvan K.I. SAMEN een groep toont is van de eveneens populaire stier VVH REPAIRMAN. Deze Maik-zoon laat een super productie index zien (dikke plussen voor melk, vet en eiwit). Daarnaast toont hij kwaliteiten in de bouw, waar veel koeien op dit moment behoefte aan hebben. Wat te denken van een voorhand score van maar liefst 111. Hierin is hij uniek binnen zijn ras. Net als de dochters van de stier Big Malki ontwikkelen de VVH Repairman-dochters zich door de lactatie heen tot zeer ruime melkkoeien. De groep van VVH Repairman bestaat uit 2de kalfs dochters.
06494-grashoek julia 92 (achteraanzicht).jpg
Eén van de geselecteerde dochters: Grashoek Julia 92 (v. Repairman)
Graag ontmoeten wij U in de vernieuwde K.I. SAMEN-stand (standnummer 155), waar u terecht kunt voor een gedegen advies en een lekkere bak koffie.

 

Ga naar het overzicht