STIER IN VIZIER: 361145 BIG REDSTAR

De familie Knoef staat bekend om hun duurzame veestapel en fokkerij. Veel stieren hebben daardoor hun weg gevonden naar ons KI station in Grashoek. Zo ook de roodbonte stier Big REDSTAR die met een hoog exterieur en een goede productie vererving furore gaat maken in de Nederlandse fokkerij. Die vererving heeft hij vooral te danken aan zijn moeder, want zij is namelijk de met 90 punten ingeschreven Malki dochter Big Super Star 146. Zij is onlangs algemeen kampioen geworden op de wintershow in Zwolle. Op dit moment heeft Big Super Star 146 voor de derde keer gekalfd en wij mogen met trots mededelen dat zij ook te zien is in de dochtergroep van Malki op de NRM in Zwolle. Daar kunt u met eigen ogen zien, wat K.I. SAMEN graag in een stiermoeder wilt zien. 
 
Big Redstar zelf is een fraai gebouwde donkerrode stier, die op jonge leeftijd al veel kwaliteiten laat zien. Hij is goed in balans en heeft een mooie open rib, daarbij beschikt hij ook nog eens over een stel goede benen die hij heel goed gebruikt. Bent u nieuwsgierig geworden naar Big Redstar? Klik dan op de foto en daar vindt u nog meer informatie over hem. Redstar is op dit momenteel voor slechts 7 euro per doses, dus wees er snel bij, anders mist u deze ster.
06544-big redstar.jpg
361145 Big Redstar

 

Ga naar het overzicht