VIDEO PRAKTIJKTIPS IN BEELD

Valacon publiceert video's over thema's die de agrarische sector bezig houden. Sommige komen voort uit (eigen) onderzoek, andere uit de praktijk. Ze hebben allemaal te maken met het optimaliseren van de bedrijfsvoering voor levensduurverlenging en probleemloos melken.
 
Valacon wil melkveehouders ondersteunen bij het fokken van een veestapel die lang en probleemloos melkt. Dat doen zij met de videoserie Fokken voor een duurzame veestapel. Daarbij stellen zij de vragen: wat is een goede gebruikskoe? Waaraan herkennen we die? En hoe kun je die fokken? Hoe kun je het beste de stierkeuze bepalen? Welke fokwaarden zijn belangrijk? Onderstaand een video publicatie over fokken van een duurzame veestapel'De functionele koeien op melkveebedrijf Grashoek' 
 
In deze video toont Ralph Engelen, eigenaar Melkveebedrijf Grashoek en Algemeen directeur K.I. SAMEN, zijn favoriete type koe en aAa-analiste Jan Schilder legt uit wat er functioneel is aan die koeien. Klik op de afbeelding en bekijk de video.
filmpje valacon.jpg
Ralph Engelen toont zijn favoriete type koe.

 

Ga naar het overzicht