305 DAGEN PRODUCTIES, HELDER OVERZICHT VOOR BETERE INFORMATIE

Op veler verzoek hebben wij het lettertype van de 305 dagen producties lijst flink vergroot, waardoor het makkelijk is om de 305-dagen productielijst te lezen. 
 
Alle hedendaagse stieren staan in de lijst, maar helaas hebben wij een paar oude toppers moeten schrappen mede vanwege het feit dat het sperma van deze stieren op is. Hopelijk hebben wij nu een makkelijkere leesbare lijst gekregen met toch alle belangrijkste stieren van dit moment op de kaart. 
 
Van alle zwartbonte stieren met meer dan 100 dochters in de derde lijst staat Big Malki op een. In de vijfde lijst met meer dan 100 dochters staat Norwin rf nog steeds aan kop. Bij de roodbonte stieren staat geheel tegen de verwachting in, echter niet tegen de verwachting van onze fokkerij experts YouTube Floyd op een. Voor het eerst staan er drie Jersey stieren met hun gemiddelde producties, waarbij direct opvalt dat er twee Deense en een Amerikaans gefokte stier tussen ziet. Dit kan men direct terug zien in melkgift en gehaltes. 
 
Het blijft toch altijd mooi om terug te kunnen kijken naar wat er feitelijk gebeurd in de melkput en om per stier te kunnen terugkijken naar de resultaten van de dochters. Hopelijk kunt u er uw voordeel mee doen.  
 
U kunt de hele lijst HIER downloaden. Ook kunt u hem bestellen bij uw fokkerij adviseur of stuur een mailtje naar het kantoor (ki@ki-samen.nl) of bel met ons 077-3586789. K.I. SAMEN is er voor u!
MalkiBig Malki met meer dan 100 dochters in de derde lijst van alle zwartbonte stieren.

 

Ga naar het overzicht