MANHATTAN REALISEERT OPZIENBARENDE RESULTATEN IN HET OOSTEN DES LANDS

Onze Red Holstein stier Gruthuus Manhattan kan bogen op een beste productie vererving, waarbij opvalt dat hij een flinke melkverhoging weet te combineren met een dikke plus (+0.20%) voor eiwit. Echter niet alleen op eiwitgebied weet hij te scoren. Steeds vaker komen we bijzonder knappe dochters van Manhattan tegen, zowel op de bedrijven als ook op keuringen. Wat dit laatste betreft zijn de afgelopen tijd veel successen te melden.

Zo wist Manhattan-dochter Irma 120 van Mts. Vosman-ter Harmsel uit Rijssen, op de Fokveedag Agrifair te Wierden, het uier- en vaarzen-kampioenschap op haar naam te zetten. Op de Fokveedag Espelo/Holten was de hoogste titel weggelegd voor Roza 354 van mts. Steegink-Boode uit Holten. De Manhattan-dochter werd kampioene in de middenklasse. Eveneens kampioene van de middenklasse, maar dan op de Fokveedag Oost Gelderland te Eibergen, werd Annie 165 van Mts. Harbers-Ruesink uit Borculo. Daar bleef het niet bij voor deze imponerende Manhattan-dochter. Ruim twee weken later werd ze namelijk opnieuw ingeschreven en kreeg ze de mooie score van 90 punten voor algemeen voorkomen toebedeeld. Eigenaren van harte gefeliciteerd met de behaalde successen.

Manhattan dochterAnnie 165 (A 90) (v. Manhattan)
Eig.: Mts. Harbers- Ruesink, Borculo

Ga naar het overzicht