STIER IN VIZIER: 361163 ADELGAARD COLLIN

Adelgaard Collin is een niet alledaagse verschijning in Nederland. Het Jersey ras zal in de toekomst zeker meer aandacht krijgen. K.I. SAMEN speelt hier op in door ook met een stier als Collin iedereen een keus te geven om gehaltes, A2A2 en BB kappa caseïne toe te voegen aan hun veestapel. Collin is gefokt door het bekende fokbedrijf Adelgaard Jerseys.
06636-Adelgaard Hirse Sia.jpgAdelgaard Hirse Sia (moeder van Adelgaard Collin)
Inmiddels groeit de selectie Jersey stieren bij K.I. SAMEN flink door, want naast de eigen stieren hebben wij ook de Jerseys van Cogent en Genetics Australia beschikbaar. Collin is een goed gebouwde stier, die u met vertrouwen kunt gebruiken.
06611-Adelgaard Collin.jpgAdelgaard Collin
Benieuwd naar Adelgaard Collin? Bekijk HIER het filmpje van hem.

 

Ga naar het overzicht