K.I. SAMEN BELEVINGSDAGEN 2016

GRASHOEK – K.I. SAMEN organiseert op 24 en 25 juni 2016 haar eigen event op locatie in Grashoek: de K.I. SAMEN Belevingsdagen. Op deze twee dagen opent het één na grootste ki-station van Nederland haar deuren voor geïnteresseerde ondernemers uit Nederland en ver daarbuiten. Het event staat volledig in het teken van K.I. SAMEN’s filosofie “De praktijk bewijst ‘t!”.  
 
K.I. SAMEN zet zich sinds 1982 in voor de verbetering van vee op nationaal én internationaal niveau. Om haar filosofie extra kracht bij te zetten, organiseert het bedrijf deze belevingsdagen. 
 
“Alles wat op deze dag aan de bezoekers gepresenteerd wordt, ademt “De praktijk bewijst ‘t!”. Denk aan rondleidingen op het melkveebedrijf, presentaties van dochtergroepen, een dynamische beursstraat en heuse stierenparades,” vertelt Gerbert Engelen, projectleider van K.I. SAMEN Belevingsdagen. Voor vakspecialisten en relaties van K.I. SAMEN is dit evenement een kans om niet alleen kennis te maken met K.I. SAMEN, maar ook met ondernemers uit de branche.”
 
K.I. SAMEN Belevingsdagen wordt mede mogelijk gemaakt door K.I. SAMEN en Meetings & Events Venray, onderdeel van Evenementenhal. 
 
Tickets voor het evenement zijn binnenkort online verkrijgbaar via www.ki-samen-belevingsdagen.nl. “We raden geïnteresseerden aan om de eventwebsite en onze social media goed in de gaten te houden,” aldus Jos Hooijer, manager sales en marketing bij K.I. SAMEN. 
 
Over K.I. SAMEN
K.I. SAMEN is een particulier ki-station, opgericht in 1982 en gehuisvest in Grashoek. Het bedrijf focust zich op praktische fokkerij. Dit betekent dat K.I. SAMEN de fokkerij wil verbeteren door eerst te kijken naar de koe, en vooral door te letten op de praktische condities van (melk)veebedrijven. De selectie van K.I. SAMEN is verstrengeld met koefamilies, die zich bewezen hebben in de praktijk en niet op speciale testbedrijven.
 
Verder is het bedrijf internationaal zeer actief. K.I. SAMEN bezit b.v.’s in Nieuw-Zeeland, Canada, Mali, België en Polen en verkoopt sperma in meer dan 40 landen over de gehele wereld.
--------------------------
Evenementdetails
K.I. SAMEN Belevingsdagen
24 en 25 juni 2016
10.00 – 19.00 uur
Lorbaan 27
5985 NX Grashoek (NL)
 
Naam
Ga naar het overzicht