NIEUWE STIERENKAART VLEES- EN OVERIGE RASSEN

Fokkerij is selectie, niets anders! Voor een goede selectie is zoveel mogelijk keuzeruimte voor de veehouder van essentiel belang. K.I. SAMEN probeert fokkers van alle rassen zoveel mogelijk keuze te geven. Om deze keuzes beter overzichtelijk te maken heeft K.I. SAMEN een speciale stierenkaart samengesteld voor deze rassen. 
 
Of u nu op zoek bent naar een goede Montbeliarde stier, u het Lakenvelder ras wilt meehelpen in stand houden of uw koeien de beste Belgisch Witblauwe genetica kunnen gebruiken; bij K.I. SAMEN bent u aan het juiste adres. K.I. SAMEN werkt samen met de ras specifieke stamboeken om de beste stieren voor de fokkers te selecteren. Waar nodig en mogelijk werken we ook samen met buitenlandse k.i’s om de juiste stieren op de kaart te krijgen. Sommige stieren zijn immers grensoverschrijdend goed. K.I. SAMEN zal er alles aan doen deze stieren beschikbaar te hebben voor haar klanten.
 
Ook qua service bent u bij K.I. SAMEN aan het goede adres. In veel delen van Nederland en geheel Nieuw Zeeland hebben we onze eigen k.i. service. Onze mensen staan graag voor uw klaar. In andere delen van Nederland en in landen als Duitsland, Polen, België, Groot Brittannië, Ierland en Canada werken we samen met bedrijven die de beste service leveren op het gebied van k.i. dienstverlening.
 
Mocht u informatie willen over de k.i. service bij u in de buurt, neem dan contact op met ons kantoor in Grashoek (077-3586789 of ki@ki-samen.com) . Uiteraard staan onze foktechnisch adviseurs ook graag klaar voor de klanten die een eigen vat hebben. Neemt u daar voor contact op met ons kantoor of met uw lokale K.I. SAMEN vertegenwoordiger.
 
K.I. SAMEN hoopt u tevreden te stellen met deze selectie stieren. De stierenkaart kunt u hier downloaden: ‘Vleesstierenkaart 2017’.  Natuurlijk kunt u hem ook aan uw inseminator of foktechnische adviseur vragen en tevens kunt u hem ook bij het kantoor bestellen (077-3586789).
Vleesstierenkaart 2017

K.I. SAMEN is er voor de veehouders. Alleen als de veehouders tevreden zijn, zijn wij het ook. Want welke stier u ook kiest, er is maar één ding dat telt: ‘De praktijk bewijst ‘t !”
 
Sjaak36624  SJAAK
"K.I. SAMEN werkt al meer dan twintig jaar samen met het Europees erkende stamboek 'De Vereniging Lakenvelder Runderen'. Samen werken we aan het behouden en verbeteren van dit prachtige en zeldzame Oudhollandse rundveeras."

 

Ga naar het overzicht