REGIOVERGADERING NOORD-HOLLAND

Woensdag 1 februari vond er regiovergadering plaats voor onze klanten in Noord-Holland. In een idyllisch bruin café in Zuidschermer kwamen de klanten van K.I. SAMEN in Noord-Holland bijeen voor goede gesprekken, een update over K.I. SAMEN en natuurlijk een hapje en een drankje. Met ruim 80 aanwezigen was de opkomst goed te noemen. 
 
K.I. SAMEN medeoprichter en eigenaar Bas Engelen hield een verhaal met als titel ‘de geschiedenis herhaalt zich’. Aan de hand van het boek ‘Op de bres voor de boer’ nam hij de luisteraar mee in de geschiedenis van de fokkerij in Nederland. Hij toonde heel mooi aan dat grote coöperaties en geleerde mensen wel goede bedoelingen kunnen hebben, maar dat ze voor de praktijk de plank vaak flink misslaan. Juist eigenwijze veehouders die naar de praktijk blijven kijken, behalen de beste resultaten. Het verhaal werd met groot enthousiasme ontvangen. 
 
Daarna vertelde export manager Reurt Boelema over K.I. SAMEN en met name de positie van K.I. SAMEN in de wereld. Veel veehouders waren verbaasd over het feit dat K.I. SAMEN zo groot is en in zoveel landen handel doet. Voor veel Noord-Hollanders is K.I. SAMEN nu niet meer het kleine ‘rebellenclubje uit Grashoek’ maar een serieuze k.i. speler in vele landen. Een speler bovendien die qua groeipercentages wel eens bij de groteren kan horen ‘De praktijk bewijst ‘t, geldt dus niet alleen voor Nederland’ was een opmerking van een trouwe klant van K.I. SAMEN regiovertegenwoordiger Jan Wagemaker. Na afloop was de sfeer goed en opbouwend. Als team maakte K.I. SAMEN er een prachtige avond van voor de trouwe klanten en een enkele nieuweling. ‘Op de bres voor de boer’ vond gretig aftrek en de veehouders keerden tevreden huiswaarts.
 
Ga naar het overzicht