HET AFTELLEN IS BEGONNEN!

De NRM is een koeienfeest waar je altijd bij wilt zijn. Zo ook de eigenaren van de deelnemers aan de dochtergroepen. Het enthousiasme onder de veehouders is groot. Waar we in het verleden vaak zelf de koeien gingen trainen en wassen, wordt dat dit jaar op een voortreffelijke manier overgenomen door de eigenaren.
 
Onze cowfitters zijn vanaf zaterdag begonnen om zo veel mogelijk koeien voortijd te scheren. Op deze manier krijgen de koeien optimale rust op de stand. Om deze tijdrovende en harige klus zo vlot mogelijk te laten verlopen, wordt vaak gevraagd om de koe van te voren even te wassen. Zo ook bij de familie Knoef te Geesteren waar K.I. SAMEN een Big Malki dochter geselecteerd heeft voor de dochtergroep. 
Hieronder ziet u de foto’s van deze geweldige vaars.
NRM voorbeiding vaars 1Big Malki dochter na een lekkere wasbeurt. NRM voorbeiding vaars 2Nog even oefenen.
Bent u nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Wij horen graag uw mening over onze dochtergroepen. De Big MALKI en J&G MALANDO dochters zijn vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli aanwezig op standnummer 142. Het K.I. SAMEN-team staat graag voor u klaar! Van harte welkom.

 

Ga naar het overzicht