BEDANKT ALLEN VOOR EEN GEWELDIGE NRM!

U heeft het al een paar keer gehoord: de NRM was voor K.I. SAMEN een groot succes. Het was gedurende beide dagen erg druk, maar op piekmomenten hingen we bijna 'met de benen buiten' op onze stand:) Hoogste tijd voor een groot woord van dank aan iedereen die dit samen met ons mogelijk heeft gemaakt.
 
K.I. SAMEN bedankt allereerst alle veehouders die de allerbeste koeien geleverd hebben voor de beide dochtergroepen. Zonder u hadden wij deze top prestatie niet kunnen neerzetten!!... Ook zijn wij vereerd met alle lovende woorden van de bezoekers aan onze stand, dank u wel!
Verder zijn wij al onze goede en trouwe klanten die hebben meegewerkt aan onze foto-presentatie zeer erkentelijk. De uitspraken die wij mochten noteren namens hen, kwamen recht uit het hart en geven prachtig weer waarom deze veehouders al zoveel jaren prettig en vruchtbaar samenwerken met K.I. SAMEN. 
 
Dus aan u allen: BEDANKT voor uw medewerking, positieve reacties en excellente dochters!!!
 
U heeft het met eigen ogen kunnen zien en wij begrijpen dat u nu graag MALANDO en/of MALKI wilt bestellen. Dat kan natuurlijk via uw vertegenwoordiger of neem even contact op met ons kantoor in Grashoek via 077-35 86 789 of ki@ki-samen.nl. Wist u echter dat u via de bestelmodule op onze website ook 24 uur per dag uw bestelling kunt achterlaten?
Standfoto NRM 2017

 

Ga naar het overzicht