MRIJ STIEREN TE KOOP!

De praktijk bewijst ‘t!
 
Onze slogan geldt zeker ook voor DON QUICHOT Pp en JAMES. Zij hebben zich al vele malen in de dekstal bewezen. Met voldoende rieten van hen in voorraad, zijn zij bij ons dus klaar met dekken. Daarom bieden wij deze 2 stieren te koop aan om als natuurlijk dekkende stier uw vee te laten dekken. 
 
Om ze kort aan u voor te stellen:
361045 DON QUICHOT Pp
De in Duitsland gefokte Don Quichot Pp (Landschot x Tokyo x Jeroen) is een dubbeldoel stier met een groot aandeel MRIJ in zijn bloedvoering die wel in het bezit is van het hoornloze gen.
Don Quichot Pp

361051 JAMES
De Vinkenhof James (Berus x Chiel x Boca) is een 100% MRIJ-stier met een vader- en moederlijn die elkaar goed aanvullen. Daar waar vader Berus met name opvalt in de goede uiervererving heeft de moederlijn van James met name veel extra’s in de frame’s. Daarnaast heeft vader Berus een rondom solide productievererving en blinkt de moederlijn juist uit in productie (zowel veel melk als extreem hoge eiwitgehalten).

James

 

Ga naar het overzicht