UITBREIDING FARMERS WISH PROGRAMMA: HIER IS FAWI ALLEGRO!

Sinds de lancering van het Farmers Wish programma in 2013 maakt een groeiend aantal veehouders gebruik van de kans om stieren aan te bieden die voldoen aan dat wat ze zelf graag zien: gevarieerde bloedlijnen, goed gebouwde stieren, stieren met voldoende brede ronde kenmerken. 
 
De filosofie achter het samenwerkingsverband tussen K.I. SAMEN en VEECOM, slaat aan. Hoe kan het ook anders, want door Farmers Wish worden stieren getest die voldoen aan de eisen en wensen van de veehouder, waarbij variatie en kwaliteit in de tijd voorop staat en niet de snelheid.
Farmers Wish logo
Het FaWi programma is recentelijk uitgebreid met de komst van de stier Fawi ALLEGRO. Zijn aAa code is 516342.
 
FaWi Allegro kent met Big Spell x Prince x T. Threat een bijzondere outcross bloedvoering en heeft een afstamming waar de levensduur vanaf spat.
FaWi Allegro361077  FaWi Allegro  aAa 516342

 

Ga naar het overzicht