WIJ STARTEN WEER MET ONZE DHZ-KI CURSUS!

In september starten wij weer met onze DHZ-KI cursus. K.I. SAMEN biedt deze praktische en leerzame cursus al jarenlang met succes aan en is geschikt voor iedereen die graag zelf wil leren insemineren. Naast veehouders maken ook agrarische scholen en cursisten uit Denemarken en Duitsland hier met veel plezier gebruik van.

Wij kunnen alvast melden dat in Zuid-Holland een cursus van start gaat in de 2e helft van september!
Bij een minimale deelname van 6 personen en een geschikte locatie, zal er altijd een nieuwe cursus doorgang vinden. Deze kan verzorgd worden op uw eigen bedrijf, of op het bedrijf van één van uw medecursisten. Ook kunnen wij zelf voor een praktijkbedrijf zorgen.
Qua opbouw kunt u het volgende verwachten:
 
  • Eén ochtend theorie, gevolgd door een practicum met slachthuisbaarmoeders. De rest van de middag zal praktijkgericht zijn.
     
  • Gedurende 5 à 6 weken zal steeds 1 dagdeel praktisch gewerkt worden (met in de pauzes nog wat theorie) op 1 of 2 bedrijven. Welk dag(deel) zal in onderling overleg met de groep worden besloten.
     
  • De groepen bestaan uit circa 6 personen, waardoor voldoende persoonlijke aandacht aan ieder gegeven kan worden en er ook altijd genoeg mogelijkheid is om te oefenen.
     
  • de cursus wordt afgesloten met een toets, inclusief DHZ KI-certificaat na afloop.
DHZ cursus foto 1
Een kijkje in de DHZ-KI cursus keuken neemt u elders op onze website.
 
De praktische insteek van daadwerkelijk oefenen tussen de koeien, met als basis een goede theoretische kennis, blijkt al jaren een succesvolle formule voor onze deelnemers. 
Wilt u graag eens lezen hoe andere deelnemers de cursus ervaren hebben en hoe zij de opgedane kennis/ervaring vandaag de dag gebruiken? Klik dan hier voor enkele reacties.
 
Hebt u interesse om deel te nemen of wilt u meer informatie van onze cursusleider, stuur dan een mailtje naar t.dekoning@ki-samen.com of naar ki@ki-samen.com
DHZ cursus foto 2

 

Ga naar het overzicht