K.I. SAMEN CANADA AANWEZIG OP DE OUTDOOR FARM SHOW IN WOODSTOCK

Op 12, 13 en 14 september wordt de Outdoor Farm Show in Woodstock, Ontario, Canada gehouden. K.I. SAMEN Canada zal hier aanwezig zijn en nodigt u van harte uit in haar stand. De Outdoor Farm Show is de grootste agrarische beurs van Canada. 
 
Onze organisatie is al meer dan vijftien jaar actief in Canada. Door de constante groei in vraag naar K.I. SAMEN sperma in Canada is op 1 april 2015 K.I. SAMEN Canada Ltd. opgericht, een volle dochter van K.I. SAMEN BV en is gevestigd in Springford, Otterville, Ontario. Daar is een klein lab met voorraad van diverse stieren, waarmee beoogd wordt de service naar klanten nog verder te verbeteren.
 
Wij kijken er naar uit om u te treffen op onze stand op de Outdoor Farm Show. U vindt ons op de Livestock Pavilion, booth LP36. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met K.I. SAMEN Canada via kisamen@xplornet.com of +1 (519) 688-4610.
Team Canada sept 2017Het K.I. SAMEN Canada team

 

Ga naar het overzicht