MIDSUMMER DAIRY SHOW 2017

Afgelopen vrijdag was het Midsummer Dairy Show in Schijndel. 
Het is een geweldige dag geweest voor het melkveebedrijf Grashoek met een aantal dieren in het kampioenschap, waaronder: Grashoek Maria 95 (Adonis x WARSTEINER) is reserve kampioen roodbonte vaarzen geworden. Deze vaars kenmerkt zich door fraai frame met veel openheid en heeft een goed gevormd uier met glasharde benen.
 
Grashoek Nel 139 Pp (SUNFLOWER PS rf x TIMELESS Pp) werd met overmacht kampioen roodbont midden. Zij is een zeer sterk gebouwde langgerekte melkkoe voorzien van een hoog gedragen uier met correct beenwerk. (Zie foto) Grashoek Nel 139Grashoek Nel 139 Pp  (v. Sunflower PS rf)
Eig.: Melkveebedrijf Grashoek b.v., Grashoek
 
Grashoek Silke 162 (Acme x SPIDERMAN PS) pakte achter Nel 139 de reserve titel roodbont midden. Deze fraai typische derdekalfs koe is voorzien van een super aangehecht uier en uitmuntende benen.
 
Daarnaast waren er nog meer successen voor K.I. SAMEN afstammelingen. Natuurlijk deed Big MALKI weer van zich spreken. Zijn dochter; Tailwind Nellie 17 van de familie Hekers uit Ospel behaalde het reserve kampioenschap zwartbont vaarzen. Bij de oudere koeien behaalde Moerhoeve Gonda 181 (JL GOLDRUSH) van de familie Van der Aa uit St. Michielsgestel het kampioenschap.

Midsummer Dairy 2017-Midden RBOverzicht Kampioene Roodbont
Graag feliciteren wij iedereen met hun kampioenschappen en bedanken wij alle veehouders die deelgenomen hebben voor hun enthousiasme en toewijding. 

 

Ga naar het overzicht