ASHBURTON IN EEN PAAR WOORDEN: ROND EN GEZOND!

K.I. SAMEN zal tijdens de beurs in Hardenberg een dochtergroep presenteren van de stier Weggelhorster ASHBURTON.
Deze Maik zoon vererft veel kenmerken die een praktische veehouder graag in zijn koeien terug ziet. De Ashburton dochters zijn mooi in verhouding gebouwd, niet te groot met veel breedtematen. Ze zijn voorzien van goed aangehechte kwaliteitsuiers. Eén van zijn sterkste punten is wel het geweldige beengebruik waarbij de benen iets krommer zijn dan gemiddeld, laat hier de populatie op het moment juist om vragen. De vaarzen/ 2de kalfs dieren produceren best met behoud van een spiertje. Daarnaast is de vruchtbaarheid en zijn celgetal score ook bovengemiddeld.
Ashburton36927  ASHBURTON (Maik x Garrison x Advance)
aAa 513426
Al met al, als je probleemloos wil melken: gebruik ASHBURTON!
Grashoek Frida 81Ashburton dochter Grashoek Frida 81 zit nog bij de voorlopige selectie.

 

Ga naar het overzicht