ÉÉN BEDRIJF, ÉÉN STIER EN ….. 45 DOCHTERS!

Bij het bedrijf van familie Bierings, K.I. SAMEN klant gevestigd in Leende, worden ongeveer 45 Malki’s gemolken. Een gedeelte hiervan staat in de droogstand. Wij mochten op locatie filmen en dit leverde een uniek plaatje op.
 
Wat opvalt is dat deze Malki’s goed door ontwikkelen naarmate ze ouder worden. De eerste 3 dieren aan het voerhek hebben inmiddels voor de tweede keer gekalfd en ze zijn goed. Belangrijk om te vermelden is dat alle Malki’s uit pinken met diverse afstammingen geboren zijn. De getoonde kwaliteit en uniformiteit van deze dieren onderstrepen eens te meer de verervingskracht van deze stier.
U wilt dit natuurlijk graag zelf beoordelen en dat kan! Bekijk hieronder het volledige filmpje. 
 
Eigenaar Roy Bierings weet één ding in elk geval zeker: hij blijft Big MALKI waar kan weer volop opnieuw inzetten op zijn bedrijf!

 

 

Ga naar het overzicht