AMERIKAANSE STIEREN BESCHIKBAAR BIJ K.I. SAMEN

K.I. SAMEN heeft drie jonge stieren toegevoegd aan haar pakket. Stieren met een andere bloedvoering en alle drie afkomstig van bekende koefamilies. De stier Royal Rex is een zwartbonte Jabir zoon uit een EX90 Shottle moeder, uit een excellente Pronto, met daarvoor nog eens 15 generaties excellent. Deze stier combineert hardheid met geweldig fraai exterieur. Royal Rex kan de 18de generatie excellent worden uit deze fraaie familie! Met vader Jabir worden veel goede secundaire kenmerken toegevoegd aan deze foklijn. 
 
Ja-Bob Rex PP komt rechtstreeks uit de Roxy koefamilie en is homozygoot hoornloos. Bovendien beschikt Ja-Bob Rex PP over een niet alledaagse aAA code 546, maar wat nog belangrijker is hij is een geweldig sterk gebouwde stier. Ook Pep Red komt uit een wereldberoemde zwartbonte familie; de Windy-Knoll-View familie. Pep Red is een Contender zoon uit een excellente Advent uit Windy-Knoll-View Pledge EX95!
Rex PP Red
Ja-Bob Rex-PP-Red
Pep Red
Pep-Red
Ga naar het overzicht