GIDION EN GALVIN RF - VOLLE BROERS MET EEN ANDER KLEURTJE

Hoe uitzonderlijk is het dat twee volle broers worden ingezet met beide een andere kleur: J&G GIDION, een roodbonte stier en J&G GALVIN rf een zwartbonte stier. Beide stieren hebben ook een hele andere aAa code: Galvin rf heeft 462 en Gidion 531. Maar tegelijkertijd hebben beide stieren kappa caseïne BB, hetgeen een indicatie is voor goed eiwit in de vererving. 
 
De moederlijn van deze stieren is een beroemde koefamilie: de Redspots, die bekend zijn vanwege grote keuringssuccessen. Het exterieur zit sterk verankerd in de familie evenals het eiwit. Door de combinatie van Shottle, Observer en Geronimo rf verwachten wij ook een goede melkgift. Bekijk een uitgebreide beschrijving van de beide toppers op onze website.
Gidion361089  GIDION  aAa 531 Galvin rf361090  GALVIN rf  aAa 462

 

Ga naar het overzicht