NOORD-HOLLANDSE FOKKERIJ AVOND

Op woensdag 7 februari a.s. organiseert K.I. SAMEN weer een regiovergadering voor ieder die betrokken en geïnteresseerd is in de fokkerij.
Koffie en koek staat vanaf 20.00 u klaar. Het programma begint uiterlijk om 20.30 u.
Bas Engelen, directeur en medeoprichter van K.I. SAMEN, zal zijn visie geven op actuele ontwikkelingen binnen de fokkerij. Hij legt u uit waarom de term ‘slokdarm fokkerij’ hier van toepassing is. Tevens zullen zaken als de verandering van fokwaarden in april, en kappa caseïne (de E-variant) in zijn verhaal aan de orde komen, waarbij we dieper ingaan op de samenstelling van de melk van morgen. Bij de toekomst van de fokkerij horen uiteraard ook toekomststieren, hier zal eveneens de nodige aandacht aan gegeven worden.
Henk Brons, International Business Development Manager en sinds vorig jaar terug op het oude nest bij K.I. SAMEN, werkt gestaag aan de uitbreiding van onze handel in het buitenland. Hij zal tijdens deze avond nader ingaan op specifieke export activiteiten. Daarnaast geeft Henk toelichting op een aantal individuele stieren binnen het totale aanbod van K.I. SAMEN.
Na afloop van beide presentaties is er uiteraard volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij denken wederom een boeiend, actueel programma samengesteld te hebben, en stellen uw belangstelling en aanwezigheid als altijd bijzonder op prijs!
 
Het is inmiddels vrijwel traditie dat deze avond gehouden wordt in:
’t TORENERF
Zuidervaart 67, 1846 LG Zuidschermer
Tel.: 072-5044241
Vooraf aanmelden is mogelijk via ki@ki-samen.nl (niet verplicht). 
Graag ontmoeten wij u op woensdag 7 februari bij ’t TORENERF!

 

Ga naar het overzicht