TIENTALLEN MALKI DOCHTERS OP 1 BEDRIJF: WAT EEN UNIFORMITEIT!

Het vorige filmpje dat wij bij het bedrijf van familie Bierings, K.I. SAMEN klant gevestigd in Leende, mochten maken van hun Malki dochters, was een lust voor het oog. Uiteraard allereerst voor onze klanten en relaties, maar ook voor onszelf is het zien van zo een pracht koppel Malki dochters op één bedrijf enorm genieten. En wij zijn wel wat gewend bij K.I. SAMEN in de praktijk.

Een nieuw filmpje kón daarom niet uitblijven. Ditmaal hebben wij bij familie Bierings een 30-tal productieve MALKI dochters gefilmd. Meer specifiek zijn het 2 3e kalfs dochters, 22 2e kalfs dochters en 5 vaarzen. Het gemiddelde celgetal is 39 en de gemiddelde LW van alle Malki dochters bedraagt 106,4.

De getoonde kwaliteit en uniformiteit van deze dieren onderstrepen eens te meer de verervingskracht van de stier MALKI.

Bekijk hieronder het volledige filmpje:
Het filmpje dat najaar 2017 werd opgenomen op het bedrijf in Leende, kunt u eveneens terugzien op deze website http://www.ki-samen.nl/nl/nieuws/2017/10/een-bedrijf-een-stier-en-..-45-dochters óf op ons YouTube-kanaal.

Wij bedanken familie Bierings wederom voor hun medewerking, want na het zien van hun Malki-dochters hoeven er eigenlijk geen extra woorden meer gebruikt te worden om de praktijk te bewijzen!

 

Ga naar het overzicht