TWEEDE SYMPOSIUM ‘FOKKEN VOOR LEVENSDUUR’ VAN START

Donderdag 14 maart a.s. is het zover, dan gaat de tweede editie van het Symposium ‘Rendement van fokken voor Levensduur’ van start. Hoe kan fokkerij de levensduur van de Nederlandse melkveestapel verlengen is de vraag die deze dag centraal staat. Net als vorig jaar is K.I. SAMEN nu ook weer sponsor van dit event. K.I. SAMEN onderkent het belang van het vergroten van de levensduur van de koeien en fokt daar al jaren op. Het eerste symposium werd bezocht door meer dan 400 veehouders.
 
Aanmelden symposium
Als themasponsor van dit event, roept K.I. SAMEN iedereen die betrokken is bij de fokkerij in Nederland, op om aanwezig te zijn. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, dan kan dit alsnog via onderstaande link:
 
Tevens vindt u daar het dagprogramma en toegangsprijzen.
Foto Symposium Fokken voor levensduur 2018.jpg
K.I. SAMEN hoofdsponsor van het symposium 'Fokken op Levensduur 2018'. Komt u dit jaar ook? 
Sprekers
Eén van de sprekers is Dr. Albert de Vries, professor dierwetenschappen aan de Universiteit van Florida (V.S.). De Vries staat dicht bij de melkveehouderij-praktijk en heeft diverse publicaties op zijn naam staan over de economie van managementbeslissingen, opfok, afvoerstrategieën en levensduur. Hij zal ingaan op de economie van levensduur zoals het aanhoud- en afvoerbeleid in relatie tot de fokkerij. Daarnaast geven melkveehouders en fokkerij-deskundigen inzicht in en hun visie op de rol van fokkerij bij de levensduurverlenging. Ook de populaire ‘De Beste Boerenkoe’ finale is onderdeel van het programma. 
 
Samen met de andere sponsors en bezoekers maken we er een informatieve, constructieve en interactieve bijeenkomst van, om daarna concrete stappen verder te kunnen zetten. 
 
De locatie is het Congrescentrum De Pijler, Ketelmeerstraat 90, 8226 JX Lelystad. 

Graag zien wij u op onze stand tijdens dit event!
Logo symposium fokken voor levensduur.jpg
Ga naar het overzicht