K.I. SAMEN PRESENTEERT HAAR NIEUWE STAND OP DE NRM 2019

Op 28 en 29 juni a.s. presenteert K.I. SAMEN zich op de NRM met een sprankelende nieuwe stand. Tijdens dit evenement kunnen de bezoekers kennismaken met onze foktechnisch adviseurs. Deze stand biedt volop de gelegenheid om kennis te delen met nieuwe en bestaande klanten en collega's uit de branche. Daarnaast worden ook de twee dochtergroepen van Big Malki en VVH Repairman in een volledige nieuwe koeienstand voorgesteld. 
 
Ralph Engelen, algemeen directeur K.I. SAMEN zegt: "Wij zijn er trots op dat we ons op de NRM presenteren met een ‘frisse look’. Met een nieuwe generatie aan het roer, gaat K.I. SAMEN onverminderd door met dezelfde waarden, filosofie en boerennuchterheid. Precies volgens het gedachtegoed van Bas. Maar wél in een nieuw jasje.”
 
Graag ontmoeten wij U in onze stand (standnummer 155), waar u terecht kunt voor een gedegen fokkerijadvies en een lekker kopje koffie. Ook denken wij aan de jongste bezoekers. Kom en laat u verrassen!
K.I. SAMEN met nieuwe stand op NRM.jpg
Een sneak-preview van de nieuwe K.I. SAMEN stand.

 

Ga naar het overzicht