UITNODIGING NORLA-BEURS 2019

Ook dit jaar vindt weer de Norla-beurs plaats in Rendsburg in Duitsland. De Norla is de grootste landbouwtentoonstelling in Schleswig-Holstein. Van 5 tot 8 september presenteren bijna 600 exposanten zich op het gebied van onder andere landbouw, fokkerij, veeteelt, duurzame energie.
 
Ook K.I. SAMEN neemt dit jaar weer deel aan de Norla-beurs en nodigt u uit om onze stand te bezoeken (BLOCK D- Standnummer 18) en onder het genot van een verfrissend drankje en een heerlijk hapje ons huidig stieraanbod te bespreken. Natuurlijk hebben wij ook een speciale beurs-aanbieding voor u. De openingstijden van de beurs zijn op alle dagen van 9:00 - 18:00 uur.
 
Wij verheugen ons op uw bezoek en de goede gesprekken.
Norla2018.jpg
Norla
MesseRendsburg GmbH
Grüner Kamp 15 - 17
24768 Rendsburg

 

Ga naar het overzicht