BIG MALKI DOCHTER BLIJFT SCOREN!

Na een superieur optreden tijdens de NRM waar Big Superstar 146 de sublieme groep van Big Malki aanvoerde, heeft deze 3de kalfs dochter van BIG MALKI wederom een titel toegevoegd aan haar indrukwekkende keuringssuccessen. Zo werd Big Superstar 146 onlangs Algemeen Kampioen tijdens de Agri Fair te Wierden. Na haar zegetocht werd de Big Malki dochter opnieuw ingeschreven met EX 91 punten, waarbij ze een uierscore kreeg van EX 93.
06544-big redstar.jpgBig Redstar
Laat deze Big Malki dochter nu ook de moeder zijn van de toekomststier van de maand september genaamd ‘BIG REDSTAR’. De prefix verraad dat deze stier wederom uit de stal van de familie Knoef te Geesteren komt.
 
Wilt u graag gebruik maken van deze geweldige stier uit een hele diepe koefamilie waarbij productie als exterieur verankert zit? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of bel met het kantoor in Grashoek op 077-3586789.
06568-Superstar 146 (bewerkt).jpgBig Superstar 146

 

Ga naar het overzicht