DEELNAME RMV BEURS HARDENBERG 2019

Binnenkort is het weer zover. De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg gaan van start. K.I. SAMEN is een van de trouwe standhouders die van de partij is. 
 
Er is veel aan de hand in Nederland, maar één ding blijft gelijk; iedereen wil betere koeien en zorgen daar voor en laten dat zien. Dit jaar wordt er in kader van “Kijk op de Koe” een dochtergroep van de stier Cogent Supershot getoond. Samen met onze collega’s tonen wij groepen koeien, waardoor u een goed beeld krijgt hoe de dieren er in de praktijk uitzien. In het verleden heeft K.I. SAMEN al eens dochters van o.a. Tomahawk, Albiorix rf, Santana, Twist, Malki, Ashburton en Repairman getoond. Supershot is een stier, die een enorme melkplas vererving heeft en zijn dochters verbeteren hun melkgift ook nog eens over de lactaties. Supershot komt net als Twist van de fokkerijorganisatie Cogent, waarmee K.I. SAMEN al lang samenwerkt.   
 
Wij nodigen u van harte uit om de dochters van Supershot met eigen ogen te bekijken en u te kunnen voorzien van een goed advies voor het komende inseminatieseizoen.
De RMV beurs in Hardenberg vindt plaats op dinsdag 29 oktober, woensdag 30 oktober en donderdag 31 oktober. K.I. SAMEN vindt u in hal 7, stand 707. De beurs is geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur.
06143-supershot.jpgCogent Supershot 06597-Zandenburg Supershot Ebony.jpgZandenburg Supershot Ebony (v. Supershot) 
Eig.: Sommers Melkveehouderij VOF, Elsendorp

 

Ga naar het overzicht